Havaintoja Vaeltajan Tieltä

Millaiselta Sinä näytät runona?

”Sinä olet runo. Joko sinut on kirjoitettu?” – Sari Maanhalla –

Runomuotokuvaan osallistuminen on mahdollisuus selvittää millaiselta Sinä näytät runona. Runoilijana katson Sinua, ilmapiiriäsi ja olemustasi ja heittäydyn sen varaan, että kirjoitan Sinusta runon. En keksi runoa enkä runoita Sinua, kirjoitan vain sen minkä näen paperille sanoiksi. Usko tai älä, Sinä todellakin olet jo runo. Jonkun täytyy vain kirjoittaa se näkyväksi. Muutamien minuuttien katselun jälkeen hahmo runolle on olemassa. Sitten kirjoitan sen valmiiksi ja puhtaaksi paperille, halutessasi luen näköisrunon Sinulle ja sitten saat sen mukaasi.

Jokaisesta ihmisestä voidaan kirjoittaa runo – itse asiassa usempia. Ihmiset ovat kiehtova yhdistelmä erilaisia ihmisyyden puolia, erilaisia yhdistelmiä luovuudesta ja herkkyydestä. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, erityinen ja kaunis. Runomuotokuvan tarkoitus on nähdä ihminen kokonaisuutena ja nimenomaan runona.

Kysymys kuuluukin, haluatko tietää millaiselta Sinä näytät runona?

Minua voi pyytää mukaan erilaisiin tilaisuuksiin, tapahtumiin yksityisiin tai yleisiin kirjoittamaan runomuotokuvia. Jos kiinnostuit, kysy ihmeessä lisää!

Sari Maanhalla
sari.maanhalla(at)gmail.com

Advertisement

2 responses

  1. Terve!
    Laitoit Tavinsulka kuvia julkiseksi. Ne ovat kauniita. Saisimmeko käyttää niistä joskus joitakin markkinoinnissa? Tietenkin kuvaaja mainitaan.

    3.11.2017 1.09

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s